Ser ut att bli en skaplig sommar ändå. Utan semester.

När jag insåg för några veckor sedan att jag ännu ett år inte skulle få ha någon semester så blev jag minst sagt modfälld. Jag har hittills i mitt 31 åriga liv bara haft en enda "riktig" semester. Om man bortser från alla sommarlov när jag var liten och när jag var mammaledig.
 
Men som fattig student har man liksom inget val. CSN betalar inget, noll, NADA juni, juli och augusti, så jobbar man inte får man inga pengar, och det funkar inte när man har hyra, räkningar och barn att tänka på.
 
Som tur var har jag ju mitt extrajobb inom kommunen på hemtjänsten så jag kunde ganska lätt fixa sommarjobb.
(Nästa år ska jag vara lite smart och spara ihop de pengar jag tjänar när jag jobbar extra så jag kan unna mig lite ledigt.)
 
Hur som så ser det ut att bli en skaplig sommar ändå. Fastän jag kommer jobba typ nonstop tills skolan börjar igen.
Jag kommer först och främst vara med i sommarteatern "Rasmus på luffen" som går av stapeln 3 juli vid Picassoudden i Kristinehamn och som sedan spelar i 2 veckor framåt. Alltså mellan 3- 12 juli.

 
Sedan ska jag och min bror hoppa fallskärm, troligtvis i slutet av juli! Ser fram emot det här helt galet mycket! Ska bli så sjukt kul!!
 
Sen har jag äntligen bokat in Color me rad loppet tillsammans med några kompisar. Jag missade ju VårRuset och får se till att ta igen det på det här loppet. Men i ärlighetens namn tror jag inte vi kommer springa värst mycket. Det blir nog mest dans och färgfest!

 
Dessutom har vi planerat in ett besök på Kolmården med barnen. Eftersom vi inte kommer kunna åka iväg nånstans nån längre period eftersom jag jobbar och måste vara på plats i stan hela sommaren så får det bli en snabbvisit över en natt bara, men det är ju bättre än inget. Så med lite tur med vädret så tror jag att denna sommar kommer bli helt ok. Även fast jag inte får någon semester.