Topp 10. Jag är bra på

1. Sjunga. Det vet inte många för jag är blyg när det kommer till detta. Men jag tycker väldigt mycket om att sjunga!
 
2. Spela teater. Jo, faktiskt så vågar jag säga det. Jag är duktig på att skapa karaktärer och känslor och på att förmedla dem till en publik. Och det är stolt över.
 
3. Lära mig texter och sifferkombinationer utantill. Lär mig väldigt snabbt manus, och då inte bara min egen text utan oftast även de andras repliker som kommer i anslutning till min egen. (Dessutom kan jag mitt, Peters och sönernas personnummer utantill, mitt kontonummer, kunde organisationsnummret till föreningen där jag var kassör i utantill. Och kontonummer. Jag kan även mitt kontokortsnummer utantill. Det numret som är etsat på kortet.)
 
4. Köra bil. Och fickparkera. Enough said.
 
5. Se helheter. Både i situationer och i bilder. Det är värre med detaljer. Det är därför jag är sämst på att märka när folk har gått upp/ner i vikt. "Jaså har du gått ner 10kg?"
 
6.  Sociala situationer. Jag har väldigt lätt för att smälta in socialt och läsa av situationer. Jag fick höra att jag skulle passa oerhört bra som flygvärdinna, så det kan ju vara en plan om allt annat skiter sig. Eller kanske spion, med tanke på mitt sifferminne.
 
7. Baka. Om jag följer recept så är jag världsbäst, annars är jag rätt duktig på att testa nya smakkombinationer i sockerkakor, bullar och muffins.
 
8. Virka. Jag kan virka rätt snabbt faktiskt. 
 
9. Klättra i träd. Och i lekställningar.
 
10. Mysa. Världsbäst faktiskt om jag får säga det själv. Jag är jättebra på att skapa en mysig stämning med tända (doft)ljus, nåt gott te, eller varm choklad gjord på äkta kakao, med vispad grädde på, någon god smörgås eller något smaskigt fika till, en mjuk filt att krypa ihop under i soffan framför en riktigt bra film. Och om det är riktigt kallt så kan jag t.o.m plocka fram vetekudden!
Det ni!