2-årskalas för Oskar!

 
Min sötaste, finaste och goaste lille Oskar fyllde ju 2 år när jag låg på BB med Lukas.
Så av självklar anledning blev det ju inget kalas då, ett kalas som jag mer eller mindre har planerat, men som tur var inte förberett. (Det var ju tänkt att Lukas skulle ha tittat ut 13 dagar tidigare än vad han gjorde, så OM han hade gjort det, hade vi ju haft gott om tid för kalas och inbjudningar och dylikt...)

Så istället bestämde vi oss för att nu när vi varit hemma i ungefär en vecka att vi skulle ha ett litet mini-kalas för Oskar så att han känner att han har fyllt år.
Han fick några presenter redan förra lördagen, då han faktiskt fyllde år, sen fick han några när jag kom hem, sen har jag fått lite ströpresenter utspritt över hela veckan, så idag fick han "bara" två presenter till från farmor och farfar. 
Totalt har han fått Alfons Åberg DVD-box, "Bilar" på DVD, en bok om bilar, Barna Hedenhös-boken, en playmobil-bondgård, ett leksaksverktygsset från Bosch, en trehjuling, ett par skor, lite kläder och några grattiskort.
Så lite bortskämd har han nog blivit!
Och så kom ju lillebror Lukas två dagar innan hans födelsedag också!

Den fina bordsdukningen. Inser att vi är i stort behov av en komplett servis, ett (eller flera) uppläggningsfat och ett tårtfat! Kanske ett par dukar också...
 

Dagen till ära hade jag beställt en Polisbils-tårta och gissa om den var uppskattad! Den var supergod också!
 
Med tågljus dagen till ära!


Stora killen! Hela 2 år har han blivit!


Födelsedagsfika!


Den fina traktorn som Oskar fick av farmor och farfar. Mormor Anja och morbror Staffan spanar in presenten.


Ännu mer gofika!

Sen gick vi ut och lekte i sandlådan och mormor och Oskar hittade en grävmaskin som inte fungerade.
Mormor försökte dock desperat att få den att fungera... Oskar undrar nog vad mormor håller på med. Underhållande var det i alla fall!
 
En supertrevlig dag och fint väder har vi haft också!