Barnfri utekväll!

Igår hade vi barnvakt för, hör och häpna, på onsdag firar vi nämligen 8 år!
8 år!
En hel livstid för vissa!
Vi hade bestämt att vi skulle gå ut och äta god mat på restaurang, gå på bio och sova ut riktigt länge!
Sagt och gjort så ordnade vi barnvakt och bestämde oss för att gå och se "En oväntad vänskap" som tydligen skulle vara jättebra.
Vi skulle äta på Jensens Bofhus, men glömde boka bord!

Så när vi lämnat av Oskar framåt kvällen och insett att det var fullbokat på Jensens och på bion var katastrofen ett faktum.
Vi hade gjort oss fina till på köpet!

Men efter att ha panikringt Jensens fick vi till slut tag i ett bord efter filmen och vi fick snällt välja en annan film, "Hypnotisören".

Jag är normalt lite anti svenska filmer för att man aldrig hör vad någon säger, det är överlag dåliga skådisar och dålig handling.
Men!
"Hypnotisören" förvånade mig och visade sig vara en riktigt spännande historia, men lysande Lena Olin och Mikael Persbrandt i rollerna.
Det blev 2 bra timmar i biomörkret.

Sen till middagen.
Vi kom dit 1 timme innan stängning och beställde in vår mat. De upplyste oss om att de stänger om en timme så vi skynda oss.
Jag beställde välstekt biff och såg verkligen fram emot en riktigt god måltid.
När den väl kom in 20 min innan stängning rann det blod ur den.
De fick ta tillbaka den och steka på.
Jag fick till slut in min mat 5 min innan stängning, fick kasta i min maten, Peter upptäckte på notan att de dragit 118 kr för mycket, som jag fick tillbaka förvisso.
Och vi fick heller inget kaffe på maten som vi blivit lovade.

Nej, jag blev minst sagt besviken på Jensens igår. Jag vet att de har bra restauranger inne i city där maten inte går att klaga på, men det här var under all kritik.

På det stora hela hade vi i alla fall en mycket trevlig kväll.