Loppi blogbag Höstkids

För ett par dagar sedan fick jag glädjen att hämta ut Loppi blogbag Höstkids på posten.
 
Det är alltid lika kul att få spännande nyheter att pröva på!
Den här gången var temat på blogbagen höstkids och allt som kan tänkas behövas för att hålla humöret på både kidsen och en själv på topp hela hösten!
 
Här är alla godsaker som var med i boxen.


Först ut provade vi Acrilex KidsZoo Kalk och vitamin D-tillskott för barn från 1 år.
De var formade som små kaniner och smakade jättegott! Ett smidigt sätt att få i barnen de där extra vitaminerna när de smakar gott och har rolig form!


Sen fanns det även en liten, smidig förpackning alcogel från DAX, CCS Healthcare AB, med doften "Sweet raspberry" som är perfekt att ha med sig i handväskan när man är på språng. Dock får man inte glömma att tvätta händerna ändå!
Mycket viktigt i dessa förkylningstider!

En annan nyhet som jag är jättenyfiken på att pröva när förkylningarna kommer krypandes är denna ColdZyme munspray som ska hjälpa till att motverka och förebygga förkylningar men även förkorta sjukdomsförloppet om man ändå blir förkyld.
Den fungerar så att den bildar en skyddande barriär på slemhinnan i svalget och förhindrar att förkylningsvirus kan fästa sig.
Mycket spännande!


Något annan som hösten och skolstart ofta för med sig och som vi (peppar, peppar) än så länge varit förskonade från är dessa huvudlöss.
Men visst känns det som titt som tätt som de där anslagen sitter uppe på förskolan att "Nu går det löss! Kolla era barn!"
Den här sprayen från Linicin ska förhindra att lössen får fäste i håret och på så sätt motverka ett lusangrepp.
Man använder sprayen i förebyggande syfte.


Dessutom fick vi med "Asian Wok soy & Sweet chili" sås och "Asian paneng red curry" kryddmix, båda från Santa Maria, som vi ser fram emot att testa här hemma till middagen i veckan. Jag hoppas de inte är för starka så att även pojkarna kan äta maten. De brukar inte vara överförtjusta i kryddstark mat.
Till sist fick vi jättemysiga boken "Super-Charlie & Lejonjakten" av Camilla Läckberg. Boken är en del i bokserien som handlar om babyn Super-Charlie som har superkrafter (som bara mormor vet om) och om de olika utmaningarna han stöter på.
Oskar gillade boken väldigt mycket!
Tack än en gång Loppi för en så fin och användbar blogbag!

Kommentera här: