Tillbaka till vardagen och ny, fräsch vårlook!

Japp ni har hamnat rätt! Det här är fortfarande Irénes blogg Underbara Vardag! Jag har ett nytt, fräscht, sommartema! Snyggt va?

Det har nu gått en vecka sen min blindtarm lämnade min kropp för gott och jag börjar må som mig själv igen!
Jag kom hem i måndags eftermiddag med magont och allmänt krassligt mående.
Som tur var fick vi hjälp med pojkarna av farmor (du är guld värd!) som lämnade på förskolan både i måndags, tisdags och i onsdags och på onsdagen kom min mamma hit (du är min alldeles egna ängel!) och hjälpte mig resten av veckan.
Operationssåren läker för fullt och de kliar och sticker till lite ibland. 
Jag har fått en kallelse att återkomma för att kolla upp gallan också, den 11 maj! Vilket känns lite långt fram i tiden, men jag är glad att det blir av!
 
Jag hade hört att man kan vara lite svullen och uppblåst i magen efter en titthålsoperation och det kan jag gå i god för att det stämmer!
Min mage har varit en ballong de här dagarna och jag har knappt fått på mig byxorna. (Som tur är har jag varit med om två graviditeter så jag har mina "knäppa-byxorna-trick" när inte riktigt knappen går igen.)
Tarmarna rumlar runt som värsta havet stormar och magen ser ut som att det skulle kunna vara förökning på gång i familjen, vilket det inte är!
 
Jag hoppas svullnaden och uppblåstheten lägger sig snart. Det är svårt att inte vara lika smidig och rörlig heller som vanligt iom stygnen och att magen ömmar när jag anstränger mig. Det märks hur aktiv man är och hur mycket man rör på sig i vanliga fall först när man inte längre kan det.
 
Dessutom hade vi barnkalas i helgen också men bilder därifrån kommer i veckan.
 

Kommentera här: