Loppi blogbag Skönhet

Nu har det prövats och smakats vill jag lova!
Här kommer ett inlägg om innehållet i Loppiblogbagen Skönhet som kom på posten för en vecka sen.

Temat var som sagt Skönhet och produkterna var inriktade mot vårfräschet och skönhet.Först ut väljer jag att skriva om både min och familjens favorit i blogbagen; Friggs ekologiska miniriskakor med ett tunt täcke av mörk choklad. Supergoda och perfekta som ett litet tilltugg när man blir sötsugen eller som kakor till kaffet. 
Rekommenderas starkt!Näst ut är denna vårliga, härliga doft "Bonheur Eau" från  Yves Rocher. Doften är pigg och fräsch och innehåller äppelextrakt vilket ger parfymen lite syrlighet. En riktigt fräsch doft med andra ord om man inte vill ha några tunga, eller alltför söta doftmoln omkring sig. Perfekt att ha i handväskan eller varför i skrivbordslådan på kontoret?
 

Härnäst kommer något jag inte ännu har provat, men som beskrivs som minst sagt en mirakelkur, RSFU Active Balance.
Det är alltså vaginaltabletter som innehåller "snälla bakterier" och som ska förebygga infektioner och svamp. Den kan tas i förebyggande som såväl behandlade syfte. Och när vi ändå är i de nedre regionerna och springer så tar jag nästa grej som var med i blogbagen.
Ett presentkort från Pierre Robert till ett värde av 109 kr.
Jag beställde ett par sporttrosor i mjukt elastiskt material som andas under träning. Så bra!Det här rooibosteet, också från Friggs, var en riktig guldklimp i bagen fyllt med D-vitamin och solljus!
Riktigt god smak av apelsin, ananas, kokos och rosenblad. 
Så smaskigt te och bidrar till att bibehålla normal benstomme, muskelfunktion och immunförsvaret ska hållas i chack. Så det lär ju behövas i mitt fall, så sjuk som jag varit den här våren.
 
 
Dessutom innehöll bagen en mascara, även den från Yves Rocher, som jag inte hunnit prova, och alla mödrars favorit Bio Oil som ska hjälpa till att motverka bristningar vid t.ex. graviditet. Dessutom innehåller den pur cellin oil som hjälper till att läka ärr och åldrande hud. Rekommenderas starkt!

Jag är så glad över alla saker i den här blogbagen som jag har fått prova! Nu känner jag mig verkligen redo för att möta våren som en fräsch, pigg vårmamma med ny energi!

Tack än en gång Loppi för den här superfina blogbagen!

Kommentera här: