Kloning?

De senaste dagarna har jag jobbat och repat dygnet runt känns det som.
Jag har sovit dåligt, gått upp tidigt, jobbat och sen i stort sett åkt direkt från jobbet till teatern och repeterat och sen vart det natten igen.
Om jag kunde klona mig skulle det ha inträffat förra veckan. Typ.

Dessutom har jag besökt 15 olika åldringar under mitt jobbpass idag så många intryck och flängande hit och dit över hela stan har gjort mig väldigt trött.

Repetitionerna går framåt.
Så här med mindre än en vecka till premiär är det alltid lite körigt och allt känns otroligt stressigt.
Man tror att man inte kan texten fast man rabblar den i sömnen.
Kostymen känns tajtare än dagen innan och man har ingen koll alls på vart eller när man gör entre eller sorti.
Men det brukar bli bra i slutändan.

Från det ena till det andra så kom äntligen månadens glossybox idag!


Verkligen en bra koppla-av box i all stress.


Dessutom var det en special edition box denna månad designad av Lovisa Burfitt.


Ella's kitchen Loppi blogbag

Idag hämtade jag ut min Loppi blogbag innehållandes Miniskorpor och Pufits från Ella's kitchen.



Det är alltså små skorpor med smak av mjölk/vanilj och äpple/ingefära.
Än så länge verkade de populära och Lukas åt med god aptit.

Pufits har vi inte hunnit testa än, men är små majspuffar med smak av tomat/ost och hallon/vanilj.

De är förpackade i små påsar som är perfekta att ha med i skötväskan och ha som mellanmålssnack.

Jag ser fram emot att få prova dessa och är de uppskattade av barnen lär de bli en given favorit i picknick-väskan i sommar!



Midsommarkladdkaka

Medan alla andra lägger upp bilder på jordgubbstårtor med grädde går jag möt strömmen och lägger här upp recept och bild på vår midsommarfrestelse: Kladdkaka! 

Du behöver:
3 ägg
150 gram smör
3,5 dl socker
2 1/4 dl vetemjöl
4 msk kakao
2,5 tsk vaniljsocker

Sätt på ugnen på 175 grader

Gör så här:
Smält smöret
Vispa ihop ägg och socker
Rör ihop de torra ingredienserna
Blanda ihop allt. OBS! Använd inte elvisp för då blir kakan inte lika luftig!

Smöra och bröds en form med avtagbar kant.
(Jag brukar även trycka fast bakplåtspapper i botten av formen, men det gör man som man vill.)

Ställ i mitten av ugnen i ca 20 minuter.
Kakan ska vara kladdig i mitten så om den inte ser helt gräddad ut så är det helt rätt!

Servera med vispad grädde och lite jordgubbar.

Mumsfilibabba!