Sista semesterveckan

Nu inleder jag den sista veckan på semestern och inser hur sjukt snabbt det gått! På måndag 06:30 börjar jag jobba igen och jobbar tills - ? Ja, säg det. Inga lov, inga klämdagar eller röda dagar så långt kalendern räcker... Hursom! Nu styr vi kosan mot Värmland igen och hoppas på fint väder. Oskar somnade efter 3 minuter i bilen! (hoppas han sover hela resan!)

https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-1/2911323/images/2012/pic_5017922be087c32f7800074a.jpg" class="image">

Bildbomb!

Här kommer lite bilder från vår Rhodos-resa. Det blir ett urval, för jag kan omöjligt lägga upp alla 400 bilder!

Så, är ni beredda?
Här kommer några bilder från vår mini-semester!Här har vi nyss gått av planet och är så glad över att vi äntligen är framme!Utsikten från vårt rum på hotellet gick ju inte att klaga på!
 


Jag slappar i poolen i solen.


Utsikten ner mot poolen från vårt rum.
 


Gatstenarnas placering kändes lite mer genomtänkt än hur de ligger i stockholm.
 


En väldigt skicklig gatukonstnär klippte ut dessa profiler på mig och Peter medans han småpratade med oss. Det hela tog mindre än 2 minuter!Massor med folk letade sig ut på gatorna i Rhodos gamla stad efter solnedgången.Ja, klart jag måste ha kort på dessa affärer!Världens största träd - var det säkerligen inte, men det var gigantiskt!

Olivträd som växte vilt vid vägkanten!!Volleyboll i poolen på eftermiddagen.Vårt hotell, poolen och jag.Ja just det, hotellpoolen hade ett vattenfall också!Jag flyter runt bland vågorna i Medelhavet!Otroligt vacker solnedgång över havshorisonten.Fantastiska vågor i havet mot Turkiet!Vi hittade ett par andra turister som fick äran att föreviga mig och Peter vid solnedgången.
Sen fick vi ta kort på dem också.Me so happy!
Sista kvällen beställde jag in en riktig paraplydrink (fast utan paraply...) och riktigt njöt av värmen, landet och semestern!

Provar om appen lagats

Har nu laddat hem blogg.se's app för ungefär 10 000 gången och ska prova om den funkar. Om ni kan läsa detta inlägg så funkar den. Dessutom har jag tänkt sitta och koda lite ikväll och ändra utseendet på bloggen. Kanske en ny header? En ny presentationsbild? Nytt typsnitt på texten? Ja, nåt får det bli!