Måste ha - känsla!

Såg dessa jättesnygga tofflorna från Halens, och känner att jag måste ha dem! Men eftersom jag spenderade hela månadens shopping-budget imorse på H&M, få jag stå över dessa.
Men jag kan ju dela dem med er i alla fall.
Tofflor

199kr bara! Så passa på!

VIP-shopping på H&M!

Det lönar sig att vara medlem i olika kundklubbar kan jag få be att meddela! Jag är medlem i H&M's kundklubb och fick härom veckan ett mail där jag blev inbjuden till VIP-shopping. Jag fick ta med en vän och frukosthandla på H&M och få 20% rabatt på hela sortimentet! HELA sortimentet!
Smink, babykläder, herr, dam, skor, underkläder - rubbet!
Så jag bjöd med mamma och vi lämnade gubbarna hemma och släpade oss iväg tidigt i ottan för att shoppa loss!
Det började 7:30 och höll på till 9:30, alltså innan de ordinarie öppetiderna, och det var bara vi inbjudna som fick komma in!


När vi kom dit blev vi bjudna på frukost bestående av en väldigt god smörgås på rågbröd med goda solrosfrön i, och en kopp jättegott kaffe. (Dock höll jag på att bränna tungan av mig, men det är ju mitt eget fel!)
Sen var det bara att shoppa loss!

Jag brukar tycka att det är lite jobbigt att gå runt och leta kläder när det är massor med folk överallt, kläder som hänger huller om buller, hög musik och om jag dessutom har Oskar och barnvagnen med så brukar det sluta med att jag lämnar affären tomhänt.
Så det var riktigt skönt att det i början var jag, mamma och max 10 personer i hela butiken (!).
Den första timmen gick åt till att bara lassa på kläder på stackars mamma som fick agera bärhjälp, och när provhögen var tillräckligt stor bar det av mot provrummen. (Jag tror jag hade 12 plagg som skulle provas, och då hade jag inte tagit med alla in i provrummet.)

Som tur var, är jag rätt snabb när det gäller att prova kläder. Jag ser på en gång om jag gillar plagget eller inte, och jag kan nog tacka min teatererfarenhet för mina snabba klädombyten! (När du ska byta kläder från en scen till en annan gäller det att vara snabb, det är inte ofta det finns påklädare som hjälper en.)

Hur som helst, så när jag står där i provrummet och håller på att prova som bäst och ser nästan slutet på högen, så går plötsligt brandlarmet! Jag tänkte:
"Ska jag springa ut nu? Klädd så här? I BH och trosor? Eller ska jag slänga på mig något av de finaste plaggen först och lämna butiken?"
Nej, skämt åsido. Jag fick snabbt som ögat slänga på mig mina kläder och sedan lämna butiken genom närmaste nödutgång - ut på taket på Kista Galleria. Där hade jag aldrig varit förut, så det var rätt intressant.

Hela gallerian fick utrymmas och jag och mamma gick till min bil för att vänta. Efter en liten stund var faran avblåst och vi fick komma in igen.
Efter att ha hittat tillbaka till shopping-bagen med alla kläder i, var det bara att återvända in i provrummet och fortsätta prova resten av kläderna... (För övrigt, måste jag ha någon förbannelse vilandes över mig och provrum. Sist jag på H&M i Karlstad och provade kläder, slog blixten ner i nåt ställverk, så det blev strömavbrott. Då fick jag också lämna butiken och alla kläder.)
Jaja, jag kan säga att efter besöket i provrummet sållades ganska många kläder bort, och det är min plånbok tacksam för.

Till slut lämnades affären med lite underkläder:
...en jättefin tröja, som jag hittade på - hör och häpna - mammaavdelningen!Två bra-att-ha Basic-linnen:Ett par jeans! Som jag faktiskt kan ha!


Och så det oundvikliga barn-plagget som jag alltid på något sätt lyckas få med mig, fastän det är tänkt att jag bara ska handla åt mig själv. (Men den var u så söt!)(För er som undrar kan jag meddela att jag faktiskt även inhandlade lite underkläder och byxor till gubben Peter också!)

Det var en mycket trevlig fredagsmorgon, trots brandövning och skålla-tunga upplevelse!